Makkelijk, snel en heel erg smaakvol. Deze pastasalade zet je in een mum van tijd op tafel. Lekker als lunch, op een warme zomerdag als diner en ideaal voor een picknick. Kijk snel verder voor het recept.

Benodigdheden
dsc_0362

  • 1 zak pasta naar keus
  • Gerookte kip
  • Pesto
  • Zongedroogde tomaten
  • Pijnboompitjes
  • Rucola

dsc_0372

Begin met het koken van de pasta zoals is aangegeven op de verpakking.

dsc_0366

Snijd daarna de gerookte kip en de zongedroogde tomaten in stukjes.

dsc_0374

Voeg de rucola, pijnboompitjes en de pasta toe aan de overige ingrediënten. Neem twee flinke eetlepels pesto en meng dit door het geheel. Meer of minder pesto mag altijd. Serveer met stokbrood of knapperige bruscetta!

Eet je vegetarisch of vegan? Vervang dan de kip door olijven en gebruik de Biologische pesto van de AH. Deze bevat namelijk geen kaas.

dsc_0379

 

Advertenties